Takmålning i hela Skaraborg

MK Takvård & Service har ett stort verksamhetsområde och arbetar med takmålning i hela Skaraborg. Det innebär att vi utför uppdrag i orter som till exempel Skövde, Skara, Mariestad och Lidköping.

I många fall så är det onödigt att genomföra ett så stort projekt som att byta taket. Det kan räcka med att rengöra och måla noggrant. På så sätt får du en ny, fin yta som med rätt underhåll kan hålla i så länge som 30 år. Du har till och med möjlighet att ändra din takfärg om du skulle vilja det.

Vi utför alltid en kostnadsfri konsultation innan vi rekommenderar takmålning. När vi gör vår bedömning så ser vi över underlaget och kan då se om papp och läkt håller måttet. MK Takvård & Service kontrollerar även befintliga pannor.

Brett sortiment av takfärger när vi målar om tak

Färgen vi använder kommer från Nordens största tillverkare av takfärger och håller en mycket hög kvalitet. Vi kan tack vare detta lämna garanti på arbetet.
MK Takvård & Service målar på både betongtegel och plåttak.

Önskar du ett nytt och fräscht utseende på ditt hus och vill betala cirka en fjärdedel av vad en takomläggning kostar? Du är varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Hör av dig till MK Takvård & Service för noggrant och effektivt utförd takmålning.

fore01

Före

efter01

Efter

fore02

Före

efter02

Efter

fore03

Före

efter03

Efter

fore04

Före

efter04

Efter