Takvård

För att ett tak ska hålla länge och vara snyggt så behövs takvård. Om man vill ha en ny finish på sitt tak så räcker det ofta med att rengöra och måla. En takmålning gör att taket får en ny, snygg yta som kan hålla i 30 år om den underhålls på rätt sätt. Skulle du tröttna på färgen så finns det möjlighet att ändra den!

Vill du ha ett nytt och fräscht utseende på ditt hus och samtidigt spara pengar? En takmålning kostar ungefär en fjärdedel av vad en takomläggning kostar! Hör gärna av dig till oss så utför vi en kostnadsfri konsultation.

MK Takvård & Service påbörjar aldrig någon takvård innan vi sett över den aktuella byggnaden. Det är under vår kontroll som vi kan upptäcka och uppmärksamma de risker som finns. Att arbeta med takvård medför alltid vissa risker och det är därför mycket viktig att vara noggrann med säkerheten.

Vi samarbetar med IsoPaint i Danmark som producerar marknadens bästa bekämpningsmedel. De har mer än 40 års erfarenhet av att producera den här sortens produkter. MK Takvård & Service köper även all färg som används vid takmålning från IsoPaint.