Tvätt & Takvård för Skaraborgsregionen

Tillvägagångssätt

MK Takvård & Service har som policy att alltid utföra alla våra uppdrag med stor noggrannhet och med fokus på kundens säkerhet. Vi inleder därför alltid all taktvätt med att se över den aktuella byggnaden för att kunna uppmärksamma risker.

Att arbeta med taktvätt innebär alltid vissa risker och vår målsättning är att minimera dessa. MK Takvård & Service arbetar även aktivt med att se till så att människor som passerar nedanför taket kan göra så utan fara. Vi har särskild tvättutrustning som är gjord för taktvätt och det gör att vi får bort all påväxt och kan arbeta på ett säkrare sätt.

MK Takvård & Service innehar naturligtvis nödvändig allriskförsäkring för all sorts taktvätt.

Vår takvård

Vi börjar alltid vår takvård med att ta bort den värsta påväxten mekaniskt. Därefter går vi över hela taket med ett bekämpningsmedel som direkt tar död på den för taket skadliga växtligheten. När vi har utfört vårt arbete är det upp till väder och vind att göra det sista jobbet.

Medlet

MK Takvård & Service använder sig av marknadens bästa bekämpningsmedel som tillverkas av IsoPaint i Danmark. 

IsoPaint har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning av den här sortens produkter. Det är även därifrån vi köper färgen vi använder vid takmålning.

Vi utför taktvätt i hela Skaraborg och arbetar till exempel i orter som Skövde, Skara, Mariestad och Lidköping.